Sådan kan de dine medarbejdere slippe for tunge løft

I mange erhverv skal medarbejderne hver dag, foretage tunge løft. Det kan være hårdt for kroppen og kan påvirke medarbejderne, hvis løftet ikke bliver foretaget korrekt. Man skal derfor huske at passe ekstra meget på sig selv og sin krop, hvis man arbejder i et erhverv, der kræver tunge løft. Hvis du for eksempel er tømrer, kan der være mange tunge løft, gennem en arbejdsdag. Især hvis det er vinduer, der skal monteres. Her findes der dog en løsning. Man kan nemlig benytte en vinduesløfter.

Men hvad er det?

En vinduesløfter kan bruges til at løfte vinduer, så medarbejderne slipper for tunge løft. Man kan sagtens bruge vinduesløfteren som ene mand, da den ikke vejer særlig meget og er nem at håndtere. Den er samtidig også nem at montere på et stillads. At investere i denne løsning, gør at arbejdsforholdene for medarbejderne bliver forbedret, da de ikke bliver udsat for tunge og unødvendige løft. Det betyder også, at der bliver lavet en effektivisering af arbejdsopgaverne. Det gør det både nemmere og hurtigere, når man bruger en løfter, der er lavet specielt til opgaven. Man kan også se økonomiske besparelser på sigt, da arbejdsopgaverne bliver nemmere. Man kan også se et fald i færre sygedage, da medarbejdernes kroppe ikke bliver udsat, for det samme pres, når de kan undgå at løfte tunge ting.

Er det en løsning for jer?

Lyder dette som en god løsning for jer? Så kan I starte med at finde et firma, der er forhandlere af vinduesløftere. De kan også ofte vejlede jer, så I får den bedste løsning til jeres arbejdsplads. Hvis I har brug for andre maskiner eller produkter til arbejdspladsen, kan det som regel også findes ved disse forhandlere. En ting er sikkert, det skal være sikkert at gå på arbejde og man skal helst ikke ødelægge sin krop.