En tilføjelse til dit hus: Carporten du drømmer om

Hvis du er bilejer, kender du den årlige problematik om vinteren, hvor din bil er frosset helt til. Det tager lang tid for den at tø op, og det forsinker din morgenrutine. Dog findes der en løsning på denne problematik. Hvis du har en carport, så kan din bil stå i læ hele natten og være klar til at køre om morgenen. Læs med her og få mere information, hvis du drømmer om at bygge en carport.

Dette skal du være opmærksom på

Når du skal bygge en carport, så er der nogle bestemte ting, som du bør være ekstra opmærksom på. Først skal du beslutte om du skal bygge din carport i skel. Gør som andre og bliv klogere på byg i skel inden du bygger, for ikke at overtræde regler. Skel fortæller dig, hvor grænsen går mellem din grund og din nabos. Hvis du beslutter dig for at bygge en carport, så skal den være mindre end 2,5 meter fra skel. På samme måde er der regel om at den ikke må være længere end 12 meter og højere end 2,5 meter. Disse regler er vigtige at være opmærksom på, inden at man bygger sin carport.

Lav målinger for din carport

Inden du begynder at bygge, er det vigtigt, at du måler størrelsen op på din carport, så den passer bedst muligt til din bil. På den måde sikre du ikke at købe og bruge for meget materiale, samtidig med at du laver en investering til dig selv. Hvis du er i tvivl om målingerne, så kan du evt. hive fat i en kammerat og få hjælp til det.

Det sidste håndarbejde

Når carporten er bygget, så skal den males og gøre fin. Du kan lave din carport i lige den farve og materiale du ønsker, så den passer til dit hjem.