Hvilke gulve giver mest værdi for pengene?

Gulve er en investering og som med alle andre produkter, du kan investere i, så er der både dårlige og gode investeringer. Heldigvis kan kvalitet og billige gulve godt gå hånd i hånd hvis du tænker dig om.

At købe et nyt gulv er en investering, da gulve har en forholdsvis lang levetid og ofte skifter vi faktisk gulv, fordi vi ønsker forandring og ikke nødvendigvis fordi gulvet rent faktisk trænger til at blive skiftet. Derfor kan det også godt betale sig at tænke sig om, når du står og skal købe et nyt gulv.

Hvilke gulve, der giver mest værdi for pengene, kan være svært at give et enkelt svar på, da værdi kan være forskellig fra person til person. For nogle giver det stor værdi at kunne bringe et stykke af naturen ind i boligen, for andre giver det stor værdi, at de ikke skal bruge tid på at pleje deres gulv.

Derfor er det vigtigste at du nøje overvejer, hvilke behov og ønsker netop du og din familie har i forhold til gulvet. Forventer du eksempelvis at gulvet vil blive udsat for meget slid, så kan klinker, laminatgulve og klikvinyler være et fremragende valg, disse høre i øvrigt også til blandt de gulvtyper, som kræver mindst pleje.

Ønsker du at bringe naturen ind i indretningen, så er trægulve samt uld- og sisaltæpper oplagte valg.

Har du planer om at sælge boligen inden for de nærmeste år, så vil et lyst trægulv og grå klinker være sikre valg, da det vil være noget de fleste kan lide og som i hvert fald ikke ligefrem skræmmer potentielle kunder væk.

Det vigtigste i forhold til at få værdi for pengene, når det gælder gulve, er altså at finde et gulv der lever op til dine behov og ønsker samt passer ind i den stil du ønsker at skabe i indretningen og som du kan holde ud at se på både nu og mange år frem i tiden.