Giv din husfacade en omgang kærlighed

Du skal ikke dømme en bog på dens forside – men det er nu alligevel meget rart, hvis det hele ser ordentligt ud på ydersiden. Især også, når det gælder facaden på dit hus.

Hvis det er ved at være tid til, at din husfacade skal have en omgang kærlighed, kan du læse med her for at blive klogere på, hvad en facaderenovering blandt andet kunne indebære og hvilken, der passer til dit behov.

Klik her for professionel vejledning og udbyder af arbejdskraft.

Forskellige typer af facaderenoveringer

Omfugning af murværk gør sig gældende hvis, som navnet antyder, din husfacade er bygget op af mursten. Over tiden bliver dine furer nedslidt, og ikke alene ser det grimt ud, det er også rigtig dårligt for murstenenes levetid. En god, stærk fure er med til at opretholde murstenenes kvalitet.

Du kan få en sokkel reparation, hvis det er husets grundsten, den er gal med. Hvis først soklen er udsat, er det et kæmpe problem for hele hjemmet, da soklen som sagt er grundsten for hele byggeriet og det, der skal holde stabiliteten og stå imod diverse af jordens elementer. Sørg for at din sokkel er stærk og modstandsdygtig!

Et hus af ældre dato eller et hus, hvor byggeriet måske ikke har været i tiptop kvalitet, vil give sig efter tid, og når det sker, kan facaden begynde at krakelere og falde sammen. Sker dette, behøver du ikke nødvendigvis udskifte hele facaden – du kan starte med at få foretaget en reparation af sætningsskader.

De sørens skadedyr!

Når du er i gang med at få repareret din ydermur, kan du lige så godt bestille tid til en Skadedyrskontrol i samme omgang. Der er nemlig ikke noget, der kan arbejde sig igennem mure og isolering som små gnavere, og du skal altid være på forkant med dette.